Anunt licitatie concesionare drept de recoltare ciuperci si fructede padure – ocolul silvic abrud ra 2020 Documentul il gasiti aici.

Ocolul Silvic Romuli RA

Intentie de achizitie autoturism/autoutilitara 4×4
Solicitare privind formarea unui grup de lucru tematic specializat pe domeniul silvicultura in cadrul procesului consultativ derulat de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Anunț si proces verbal privind organizarea licitației de prestări servicii pentru lucrări de descopleșiri.
Cea de-a treia ediţie a expoziţiei Forest Romania se desfăşoară între 5 şi 7 septembrie 2019, în aer liber, în pădurile din zona Zizinului, nu departe de Braşov, aducând în atenţia specialiştilor din domeniu tematici noi şi de interes. Detalii pe: http://www.forestromania.com/ro/
Anul acesta Ziua Silvicultorului a avut loc în 13 iunie 2019 la Băile Herculane. Evenimentul a fost organizat în comun de Regia Naţională a Pădurilor&ndash Romsilva, administratorul pădurilor proprietatea publică a statului, şi Asociaţia Administratorilor de Păduri, organizaţia reprezentativă a ocoalelor silvice de regim, pentru al patrulea an consecutiv, pentru a sublinia unitatea Corpului Silvic
Anunt licitatie fructe de padure si ciuperci
Anunt achizitie greifer – busteni
Astazi este despre domnul Perţ Emilian, pădurar de meserie, care timp de 40 de ani se îngrijește de fondul forestier de pe același canton silvic care acum este în administrare la Ocolul Silvic Codrii Camarii, județul Bihor.

Vizită Austria ─Slovenia

În perioada 27-30 mai 2019 Stroia Product a organizat o deplasare în Austria şi Slovenia la care a participat o delegaţie formată din 21 de persoane din partea administratorilor de păduri. Obiectivul general al vizitei a fost prezentarea ultimelor tehnologii de procesare a lemnului de foc şi a biomasei.
TOP