Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul I se va tine in data de 21 martie 2023. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 17 martie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul IV se va tine in data de 14 decembrie. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 12 decembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul III se va tine in data de 28 septembrie 2022. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 26 septembrie. Informatii la tel.0744617881, Fechete Dorel, Director Executiv.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul Ill  se va tine in data de 28 septembrie 2022. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 26 septembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul IV se va tine in data de 15-16 decembrie. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 13 decembrie.
IRUM, producătorul român de tractoare, la aproape 70 de ani de la înființare, lansează o nouă generație de utilaje forestiere IRUM, companie cu capital privat integral românesc, unde își desfășoară activitatea peste 500 de oameni, este o fabrică integrată pe orizontală, ce deține toate secțiile de productie. De la o turnătorie modernă, prelucrări metalice, confecții
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul III se va tine in data de 21-22 septembrie. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 20 septembrie.

ZIUA SILVICULTORULUI 2021

Comunicat de presa Alser Forest

COMUNICAT DE PRESĂ      30 IUNIE 2021   ALSER FOREST DEBUTEAZĂ LA BURSĂ CU OBLIGAȚIUNI DE 1,5 MILIOANE DE EURO   Alser Forest, companie care activează în sectorul forestier, vine la bursă prin listarea obligațiunilor în valoare de 1,5 milioane euro. Compania a încheiat un plasament privat de obligațiuni în luna aprilie 2021 prin care
Anunt licitatie concesionare drept de recoltare ciuperci si fructede padure – ocolul silvic abrud ra 2020 Documentul il gasiti aici.
TOP