Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul I  va avea loc in data de 27-28 martie 2024. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 26 martie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul IV  va avea loc in data de 13-14 decembrie 2023. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 11 decembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul III  va avea loc in data de 13-14 septembrie 2023. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 11 septembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul II se va tine in data de 21-22 iunie 2023. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 19 iunie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul I se va tine in data de 21 martie 2023. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 17 martie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul IV se va tine in data de 14 decembrie. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 12 decembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul III se va tine in data de 28 septembrie 2022. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 26 septembrie. Informatii la tel.0744617881, Fechete Dorel, Director Executiv.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul Ill  se va tine in data de 28 septembrie 2022. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 26 septembrie.
Sedinta Comisiei de acordarea gradelor si gradatiilor profesionale din cadrul Asociatiei Administratorilor de Paduri din trimestrul IV se va tine in data de 15-16 decembrie. Dosarele pot fi depuse pana pe data de 13 decembrie.
IRUM, producătorul român de tractoare, la aproape 70 de ani de la înființare, lansează o nouă generație de utilaje forestiere IRUM, companie cu capital privat integral românesc, unde își desfășoară activitatea peste 500 de oameni, este o fabrică integrată pe orizontală, ce deține toate secțiile de productie. De la o turnătorie modernă, prelucrări metalice, confecții
TOP